Annonser:


 

  HemFeng ShuiKinesiska HoroskopKurserReferenserOm Fem ElementKontakt  
 

 
    FENG SHUI KURSER

Feng Shui - Modul A (2 dagar)

Feng Shui - Modul B (8 dagar)

12 Kinesiska djuren (1 dag)

Traditionell Kinesisk Feng Shui
Feng Shui är läran om hur man skapar harmoni mellan människan och hennes omgivning.


Feng Shui är en mycket gammal kinesisk kunskap och visdom som uppstod genom studier i astronomi och av naturens lagar och hur dessa påverkar människan och miljön. Det var mycket viktigt att studera landskapet innan man byggde ett hus, en by, eller kanske en hel stad.

Det är lika viktigt idag att känna till vilka influenser vi får från vår omgivning, både utomhus och inomhus, och vilken inverkan de kan ha på vår hälsa och välgång. Om vi kan läsa av karaktären i dessa influenser, vilka energier det handlar om, så kan vi undvika de dåliga och utnyttja de som är bra.

Varje väderstreck har sin egen karaktär, sin egen uppsättning av positiva och negativa energier, som kommer att fördela sig utifrån ett förutbestämt mönster i huset och i trädgården. Naturen runt omkring oss, hus, vägar och vatten, kan förstärka eller förminska effekten av både de positiva och de negativa flödena. Det som finns omkring oss har också sina egna energier att ta hänsyn till.

De influenser som flödar i huset och på dess utsida kan ha en positiv eller negativ inverkan på hälsa, relationer, karriär, framgång, studier och välgång.

När vi känner till detta kan vi skapa en omgivning, både i hemmet och på arbetsplatsen, som stärker det som är bra och som minskar och ibland tar bort de negativa effekterna av ett problem.

Feng Shui genomförd på rätt sätt syns inte, men du kommer att sova bra, känna dig avslappnad i rummet, du arbetar bättre och mer koncentrerat.
God Feng Shui kan öka din framgång under en bra period och minska effekterna under en dålig tid.

Feng Shui ger nya perspektiv på livet!
 


 

Modul A
Grundkurs 2 dagar


Vi jobbar med egna planritningen och går igen om olika begrepp och tekniker inom Feng Shui. Här läggs basen för vidare utbildningar inom Klassisk Feng Shui samtidigt som du får nyttiga kunskaper för att börja skapa en god hemma miljö.

Om ni är flera personer på Er ort som vill gå kursen så kommer jag till Er. Modul A hålls löpande i Stockholm så fort varje kurs är fylld.

Pris 3800:- exkl. moms.

 

Feng Shui - Modul B (8 dagar)

En omfattande kurs där vi lär oss tekniker så som Flying Star, BaChop, Tidsräkning, Stammar & Grenar, De fem elementen och mycket mer.

Efter avslutad kurs kan du göra beräkningar för att avgöra kvalitén på energin både i ett helt hus/lägenhet och i enskilda rum. Du lär dig att balansera grundenergier och att lokalisera negativa respektive positiva områden.

Förkunskaper:  Modul A

Pris 18000:- exkl moms
Kompendium ingår
Kontakta mig för mer information

 

12 Kinesiska djuren 1 dags kurs

En informativrik endagskurs där vi går in på de Kinesiska djuren, deras karaktär och hur de påverkar och interagerar med varandra och hur man påverkas av sitt eget årsdjur. Var man kan återfinna djuren förutom i året. Du får också lära dig hur man skriver tecknen för vart och ett av djuren på kinesiska.

Pris 1900:- exkl. moms.

Kursplats Stockholm
Kursen hålls vid efterfrågan

 

 

   
   
 


Fem Element - Oxenstiernsgatan 25 - 115 27 Stockholm - Mobil 0707-266979 - E-mail: ann@femelement.se